În conformitate cu Legea nr.395/2004 privind activitatea hidrografică maritimă și Ordinul Ministrului Apărării Naționale nr. M129/2016 privind stabilirea datelor publice obținute din activitatea hidrografică maritimă care se pun la dispoziția utilizatorilor, a activităților hidrogrografice, cartografice și de publicare care se pot desfășura contra cost, precum și a tarifelor aferente acestora, Direcția Hidrografică Maritimă poate desfăşura, contra cost, activităţi hidrografice.

Tarifele pentru cercetări hidrografice sunt:

  • cercetare hidrografică multifascicul pentru adâncimi mai mari de 20 m = 11.260 euro/km2
  • cercetare hidrografică multifascicul pentru adâncimi cuprinse între 5 şi 20 m = 7.070 euro/km2
  • cercetare hidrografică monofascicul pentru adâncimi cuprinse între 0,5 şi 20 m = 6.090 euro/km2

Cercetările hidrografice se execută în conformitate cu standardul S-44 din 1998 al Organizaţiei Hidrografice Internaţionale

Tarifele nu includ cheltuieli de deplasare a personalului şi platformei hidrografice în/din zona de lucru (transport, diurnă, cazare) şi sunt suportate de beneficiar.

Eventualele cheltuieli de imprimare se calculează în funcţie de cerinţele beneficiarului şi sunt suportate de către acesta.

 

Pentru detalii privind cercetările hidrografice puteți lua legătura direct cu personalul din compartimentul responsabil:

Top