SENZOR LIDAR PENTRU MĂSURĂTORI TERESTRE 3D

Este destinat achiziției automate de date topografice de înaltă precizie având ca finalitate realizareade modele 3D și cercetarea zonelor de teren în care semnalul sistemelor de poziționare prin satelit este obturat.

 

 

NIVELĂ ELECTRONICĂ DE PRECIZIE

Folosită pentru determinarea cu precizie a diferențelor de nivel dintre puncte și determinarea rețelei de nivelment geometric pe care se sprijină atât ridicările nivelitice cât și lucrările de trasare pe teren a proiectelor de execuție.

 

TAHIMETRU ELECTRONIC CU SISTEM GPS INTEGRAT

Este destinat ridicărilor topografice, determinarea punctelor de staţie se poate face cu ajutorul sistemelor de poziționare global prin satelit iar măsurarea distanţelor fără prismă cu ajutorul laserului incorporat.

 

SISTEM DGPS GEODEZIC

Sistem DGPS geodezic (Sistem Diferenţial de Poziţionare Globală) cu 5 receptoare mobile GPS L1/L2 şi o staţie de referinţă GPS L1/L2. Este destinat ridicărilor topogeodezice, trasări, etc.

 

SISTEM GNSS (GPS) ROVER RTK

Este destinat executarii măsurătorilor topogeodezice în cadrul misiunilor de cercetare topogeodezică în zona de litoral și Deltă precum și ridicărilor speciale în folosul unităților din cadrul Statului Major al Forțelor Navale. Recepționeaza corecții în timp real de la sistemul ROMPOS.

 

AUTOUTILITARĂ LABORATOR TOPOGEODEZIE CVADRICICLU CU MOTOR ŞI REMORCĂ PENTRU TEREN NISIPOS ŞI GREU

LABORATOR TOPOGEODEZIE

Autovehicul de transport persoane , aparatură şi materiale topogeodezice pentru executarea misiunilor de cercetare topogeodezică şi folosirea acestuia ca birou mobil pentru lucrul în zone izolate şi misiuni de lungă durată.

PLATFORMĂ PENTRU TRANSPORT ATV

Remorcă (platformă) pentru transportul ATV- urilor, necesară executării misiunilor de cercetare topogeodezică.

CVADRICICLU CU MOTOR ŞI REMORCĂ PENTRU TEREN NISIPOS ŞI GREU

Autovehicul de transport persoane, aparatură şi materiale topogeodezice pentru executarea misiunilor de cercetare topogeodezică în zone greu accesibile.

Top